HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Ringøen Rundt 25/5-17

indsendt 15. maj 2017 12.50 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 15. maj 2017 12.56 ]

Ringøen Rundt

Kom og deltag i den traditionsrige familie- og hyggesejlads Ringøen Rundt, torsdag 25. maj.

Sejladsen er en traditionsbærende begivenhed i sejlklubben, og er blevet sejlet så længe nogen kan huske.

Det hele går ud på, at vi sejler til Kattinge Vig, rundt om Ringøen, hvorefter vi ankrer op og spiser vores medbragte frokost sammen, og går på visit i nabobådene.

Vi mødes til skippermøde i klubhuset ved 10-tiden, hvor dagens fornøjelige sejlads aftales. Hvis vejret undtagelsesvis driller, aftales en alternativ destination, eller - ved ekstremt vejr - hygges der igennem i klubhuset.

Alle er velkomne - tilmelding er ikke nødvendig -  og det 'koster gratis'.

Vi sejler i det vi har - jolle, sejl- eller motorbåd - eller finder nogle klubkammerater, at sejle med.

Husk madkurv og godt humør!
Ringøen Rundt 9/5-13