HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Standerhejsning 15/4-17

indsendt 2. apr. 2017 14.22 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 2. apr. 2017 14.27 ]

Klubstander og Dannebrog

Endnu engang summer vores kære havn og sejlklub af liv, og stemningen stiger med forventninger om en dejlig lang sæson.

De første både er kommet i vandet, master er sat på, jollerne 'støves af' og kommer på havnen, slæbestedet fyldes med trailerbåde der hele vinteren har stået hjemme og bare ventet på foråret.

Vores udvalg knokler med at få det hele klar til sæsonen, så vi igen kan nyde vores dejlige 'fristed'.

Hele denne stemning, følelse af engagement, fællesskab og livsglæde skal vi naturligvis markere ved standerhejsningen, lørdag den 15. april kl. 13:00 – mød op og vær med til at sætte standeren og for alvor starte sæson 2017.

Sejlklubben er vært med en øl/vand efter standerhejsning.

Vel mødt,