HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Klubbens grej er dukket op

indsendt 5. feb. 2017 01.28 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 5. feb. 2017 01.35 ]

Vores støvsuger og slibemaskine har i nogen tid været bortkommet, og vi var lige ved at investere i nyt grej, for at være klar til foråret.

Heldigvis dukkede grejet op igen og det er naturligvis herligt. Men – der er altid et men – grejet var ikke rengjort, og klar til at den næste kunne tage det i brug.

Det har altid været muligt at låne slibegrejet m.m. til opgaver på sin båd, og det skal det fortsat være. Men, hvis det fjernes fra sejlklubben, så skal det aftales med Dan Poulsen, der passer, vedligeholder og holder orden i sejlklubbens værksted. Altså, ikke noget udlån uden for HSS' område uden forudgående aftale med Dan.

Ligeledes opfordres der til, at man afleverer grejet retur i rengjort stand, så næste bruger ikke først skal rengøre inden han/hun tager det i brug.

Håber på forståelse og accept af dette fra hele HSS

Venligst,

HSS bestyrelse