HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Standernedhaling 12/11-16

indsendt 13. okt. 2016 22.14 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 13. okt. 2016 22.20 ]
Standerhejsningen og standernedhalingen er blandt årets 'mærkedage' i Herslev Strand Sejlklub; ved disse 'mærkedage' kan du møde dine sejlerkammerater – nye som gamle – og få en snak om løst og fast samt markere begivenheden.

Det er naturligvis altid ærgerligt, når sæsonen afsluttes; men efter en god sæson kan man jo glæde sig til den næste. Heldigvis 'lukker' sejlklubben ikke helt ned i vinteren. Flere udvalg fortsætter deres aktiviteter, ligesom vores Hus- og Havneudvalg stadig har behov for hjælp til opgaver gennem vinteren. Så selvom standeren tages ned, er der stadig stor aktivitet i HSS.

Da klubhuset er udlånt ved 2. fælles bådoptagning, holdes standernedhalingen lidt senere end vi plejer, ved den sidste fælles bådoptagning.

Vi håber at se mange til standernedtagning lørdag 12. november kl. 13:00 hvor sejlklubben efterfølgende er vært ved et sildebord.

De bedste sejlerhilsner,

Klubstander og Dannebrog