HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Bommen aktiveres 1/6-16

indsendt 10. maj 2016 13.14 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 10. maj 2016 13.51 ]

Fra 1. juni vil bommen være lukket fra kl. 22:00 til 8:00, for at imødegå uønskede gæster.

Indkørsel til, og udkørsel fra havneområdet i dette tidsrum vil kun være mulig, hvis dit mobiltelefon-nummer er aktiveret. Så er det til gengæld meget enkelt at åbne bommen.
Ved at ringe
til 91 22 95 32 fra din registrerede mobiltelefon, åbnes bommen automatisk i ½ minut.

I klubhuset findes en liste med medlemmernes registrerede telefonnumre og mail-adresser. Det er vigtigt, at oplysningerne er korrekte; især mobilnumrene, som skal benyttes til at åbne bommen.

Bestyrelsen laver en opdatering med alle rettelser, der måtte være tirsdag 24. maj. Vi vil herefter opdatere igen, en eller to gange inden sommerferien - det betyder, at ventetid kan forekomme.
Derfor gælder det om, at få tjekket oplysningerne i listerne - også selvom du måske tjekkede ifm. generalforsamlingen.

Med venlig hilsen, HSS' bestyrelse
Herslev havn lidt fra oven