HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Standerhejsning 16/4-16

indsendt 5. apr. 2016 02.44 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 5. apr. 2016 02.52 ]
Sæson 2016 står lige for døren og vores klubstander skal igen vejre over vores flagspil på havnen.

Den kommende sæson byder på et intensivt sejladsprogram med god aktivitet i alle udvalg ligesom flere arbejdsopgaver også vil blive gennemført – igangsat. Vi skal arrangere stævner, gennmføre vores faste aktiviteter, starte nye aktiviteter og vedligeholde og udvikle vores fælles faciliteter – kort sagt ”gøre sejlklubben levende” igen efter vinterens ”dvale”. Mød op til standerhejsning og vær med til at ”kickstarte” sæson 2016 sammen med alle de andre klubkammerater.

Vi hejser standeren lørdag den 16. april kl. 13:00 – Sejlklubben er vært ved en Øl/Vand efter standerhejsningen.

Med venlig hilsen, Bestyrelsen