HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Maritimt stumpemarked

indsendt 17. jan. 2016 00.16 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 27. mar. 2016 06.20 ]
Søndag 3. april danner HSS' klubhus ramme om et genbrugsmarked med sejlerudstyr, maritime stumper og bådtilbehør.

Få en stadeplads, prut om prisen og sælg dit brugte udstyr, dine maritime stumper og antikviteter fra kl. 11:00 til 15:00.

Hvis du har maritime ting i garagen, som efterhånden fylder for meget op, og som du gerne vil sælge, så find dem frem, og tag dem med i sejlklubben.

En stadeplads er som udgangspunkt et bord i klubhuset; større genstande kan sælges på havnepladsen, fra din trailer.

Det er gratis for HSS' juniorer, at komme med beklædning og andet udstyr, de måske er vokset ud af. Alle andre kan erhverve en stadeplads mod betaling på 50 kroner, der betales på dagen. Pengene går til kaffe og kage, og lidt pølser til grillen.

Reglerne er enkle og få: Dit guld skal være af maritim karat, og du skal tage det købte (eller ikke solgte) med hjem, når markedet lukker.

Hvis du ikke har ting at sælge, er det helt og aldeles gratis at loppe rundt mellem standene på markedet.

Kom frisk, og gør en god handel!