HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Langt fra Brøndby og DS

indsendt 5. sep. 2015 02.24 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 5. sep. 2015 04.21 ]
Hvor mange sejlklubber slås med faldende medlemstal, går det over al forventning i Herslev Strand Sejlklub, til trods for en beliggenhed tæt på Udkantsdanmark.

Omtrent sådan indledes en stor, velskrevet artikel om vores klub i det seneste nummer (# 506) af Bådnyt, som kan købes i en kiosk nær dig...
Septembersol over Herslev Havn

Her på hjemmesiden skal vi jo ikke konkurrere med de trykte medier - derfor bringes alene billederne og billedteksterne fra Katrine Bertelsens artikel her, for at stimulere købelysten i den lokale kiosk.

God læselyst!
Dan renser stranden for tang og sten til OK-jollernes Nordiske Mesterskab 2013
Yes første start perfekt
I 2013 holdt HSS Nordisk Mesterskab for OK-joller. Her kan baneleder Troels Wester ikke få armene ned, over en perfekt start
Cecilie Albrektsen laver kæntringsøvelse på den årlige sommerlejr i Herslev for børn og unge
Når både havn og klubhus ejes af HSS, er der nok af opgaver. Her renoveres slæbestedet i april 2015.