HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Sankt Hans aften på stranden

indsendt 14. jun. 2015 21.55 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 14. jun. 2015 22.05 ]
Heksen er da meget sød

Bålet tændes

Alle er velkomne, når Herslev Bylaug og Herslev Strand Sejlklub holder fælles Sankt Hans aften på Herslev strand, tirsdag 23. juni.
  • Kl. 18:00 mødes vi ved grillen i sejlklubben, og griller / spiser vores medbragte mad og drikkevarer i hinandens gode selskab.

• Kl. 19:30 samles vi ved bålpladsen på stranden, og synger en fællessang inden sognepræst Maren Pitter Poulsen holder båltale. Herefter synger vi endnu en fællessang, og sender heksen til Bloksbjerg.

• Herefter bydes på kaffe, te og Danmarks smukkeste udsigt fra HSS' klubhus.
 Der er planlagt perfekt midsommervejr, men er klar til at rykke indendørs, hvis den del af planlægningen skulle smutte.

Vi har fået megen ros for den tidlige bålafbrænding, så børnefamilier også kan være med, uden det går ud over sengetiden - dem der har lyst, kan bare blive og nyde solnedgangen ved ti-tiden.

Der er ingen grund til at lave om på noget, der virker.
Ansvarsfordeling er derfor som vi plejer: Bylauget leverer heksen, og sørger for bål og fællessange. Grill og godt vejr er sejlklubbens ansvar. Sammen byder vi velkommen til Sankt Hans aften på stranden.
Luftfoto af Herslev - taget af Malling Film

Sankt Hans Aften 2014