HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

DS medlemsundersøgelse

indsendt 31. maj 2015 12.52 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 31. maj 2015 23.13 ]
Vind en præmie og hjælp din sejlklub og Dansk Sejlunion med afgørende viden for udvikling af fremtidens klubliv og sejlsport ved at deltage i medlemsundersøgelsen "Havets Motionister".

Dansk Sejlunion (DS) startede i vinters en undersøgelse af tilstanden i klubberne. Nu er det sejlernes tur, og det gælder uanset hvad du sejler i, hvordan og hvor tit du sejler, og hvor gammel du er.
HSS 2014

Der findes en generel bekymring over det faldende medlemstal i sejlklubberne, og over den stigende gennemsnitsalder. Derfor har DS med støtte af Danmarks Idrætsforbund (DIF) igangsat en undersøgelse, for at kunne tage initiativer til fremtidige forbedringer.

Nu skal så mange som muligt af sejlklubbernes medlemmer besvare en række spørgsmål om deres ønsker til klubberne og om hvordan ønskerne opfyldes.

Alle data samles i en rapport, som er færdig i efteråret 2015. Der laves en fælles rapport for alle klubber, men for de klubber, hvor et tilstrækkeligt antal medlemmer har svaret, får klubberne en separat rapport baseret på medlemmernes besvarelser.

Bestyrelsen vil meget gerne have klubrapporten for HSS. For at det kan lade sig gøre, er det meget vigtigt, at alle medlemmer udfylder spørgeskemaet, som findes på www.sejlsport.dk/mere/havets-motionister

En rapport for HSS vil sandsynligvis kunne støtte bestyrelsens og udvalgenes arbejde med at opfylde medlemmernes ønsker. Og måske hjælpe klubben til at tiltrække nye medlemmer fremover.

Tilmelding til undersøgelsen findes på www.tilmelding-havetsmotionister.dif.dk - der kan sagtens gå flere dage inden du modtager en e-mail med link til spørgeskemaet, men hav tålmodighed... det skal nok komme!
Det tager 15-20 minutter af gennemføre undersøgelsen og din besvarelse er anonym.

Der spørges ind til dine personlige oplevelser og erfaringer som aktiv udøver og medlem af en klub under Dansk Sejlunion.

Blandt dem, der har gennemført undersøgelsen, trækkes der lod om en række præmier. Der er ikke sat nogen deadline for medlemsundersøgelsen, da der er løbende tilmelding... men få det nu gjort!

Tak & Sejlerhilsner fra Bestyrelsen