HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Pinsetur 2015

indsendt 18. apr. 2015 07.21 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 18. apr. 2015 07.25 ]
Pinsetur til LynæsHvis spørgsmålet hjemme ved spisebordet er ”hvad skal vi lave i pinsen”, så er svaret klart:

Sejl til Lynæs som så mange andre HSS'ere, og få nogle gode dage sammen med klubkammeraterne. Det har gennem flere år været ”vane”, at flere HSS'ere er sejlet til Lynæs, og har slået bordene sammen i sejlklubbens lokaler / terrasse, og spist sin egen medbragte mad. Et hyggeligt initiativ som alle opfordres / inviteres til at deltage i.

Det kræver ingen tilmelding, bare sejl til Lynæs og se efter HSS-standerne, der vejrer i Lynæs i Pinsen, så løser ”logistikken” vedrørende fællesspisningen sig hen ad vejen. Man kan også vælge at spise i egen båd og bare nyde en kold øl med sejlerkammeraterne på broen... ikke noget arrangement, ingen forpligtelser bare en sejltur til Lynæs med stor sandsynlighed for at møde venner fra HSS.

Håber vi ses i Lynæs i Pinsen!