HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Debat om delebåde 9/10-14

indsendt 17. sep. 2014 09.18 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 17. sep. 2014 09.32 ]
Gør din indflydelse som medlem gældene torsdag den 9. oktober 2014 kl. 18:00 i klubhuset.

Vi har gennem flere år sat tildeling af faste havnepladser til delebåde i bero. Motivationen for dette tiltag var spekulation i vores nuværende regelsæt. Dette er ikke en holdbar løsning og der SKAL findes en ny model for dette. Bestyrelsen fremlagde ved sidste genralforsamling nedenstående forslag, som stadig er bestyrelsens indstilling, men stiller det hermed til debat ved debatmøde 9/10-2014 kl.18:00 i klubhuset.

Hvis du har holdninger om emnet, er det vigtigt, at du deltager i debatten, så vi kan få alles syn og forslag med i betragtning, og få vedtaget en vedtægtsændring ved næste generalforsamling vedrørende denne problemstilling.

Så mød op og gør din indflydelse gældende!

Håber vi ses,

Bestyrelsen

Bestyrelsen foreslår, at punkt 4 om delebåde, under principper for tildeling af pladser præciseres:

To medlemmer, hver med en anpart på 50% i en båd, kan tildeles fast havneplads på følgende betingelser: Begge anpartshavere skal have været medlemmer af klubbens afdeling I eller II i mindst ti år, og gennemsnittet af anpartshavernes medlemsnummer er gældende ved tildeling af havneplads.
En bådejer, der er eneejer med samme nummer som delebådens gennemsnits-nummer, har fortrinsret til havneplads.

Der blev desuden fremsat et alternativt forslag - se indkaldelse til generalforsamling, 8. marts 2014.

En aften i Herslev havn