HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

VMC Stjerneløb 25/6-14

indsendt 24. jun. 2014 23.24 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 24. jun. 2014 23.54 ]
Harley Davidson med sidevogn  Veteranmotorcykler bydes velkommen med MC-kage  Veteranmotorcykler på besøg, maj 2010  Veteranmotorcykler på besøg, maj 2010

I aften får sejlklubben besøg af en hel masse veteranmotorcykler, der har HSS som destination ved Midtsjællands Stjerneløb, efter at have startet forskellige steder på Sjælland.

HSS' Juniorafdeling griller pølser, og sælger desuden øl, vand, kaffe og kage på havnen. Kig forbi til denne hyggelige event, hvis du har mulighed for det!

Motorcyklerne fra Dansk Veteran Motorcykleklub ankommer mellem 19:00 og 20:00, hvorefter der vil være rig mulighed, for at se på de fine gamle maskiner!

Parkér venligst så langt fra vandet som muligt, når du kommer til aftenkapsejlads, så der er plads til de mange gæster - brug eventuelt den offentlige parkeringsplads.