HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Lidt om stativer, grill mm.

indsendt 27. apr. 2014 21.50 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 27. apr. 2014 22.27 ]
Sæsonen står for døren, og vi kan alle mærke pulsen i sejlklubben. Vores aktive udvalg, hvad enten det er aktiviteter på land eller på vand, er i fuld gang med at kick starte sæson 2014.

Det er en fornøjelse, at komme på havnen og se alle ideerne blive til virkelighed. At opleve hvordan alle de frivillige kræfter, der driver HSS arbejder på højtryk. Uden alle disse frivillige hænder ville HSS ikke være hvad vi er. Det er det frivillige arbejde der skaber HSS og sammenholdet som vi alle nyder.

I år ændres lidt i måden vi indretter pladsen på, for at skabe plads til de aktiviteter, der blomstrer i HSS. Ligeledes ønsker vi, at havnen ser pæn og rydelig ud, både til glæde og gavn for os selv, men også for vores gæster. Når vi rydder op og skaber system på vores havn, vil der unægteligt være nogle ting, som vi skal gøre på en anden måde, for at få det resultat vi gerne vil have.
Vi indretter pladsen lidt anderledes i år, så der bliver plads til de sejlads- aktiviter, der er i mange af vore aktive udvalg. Ligeledes er der mange trailerbåde i vores flåde, som naturligvis også skal have ordnede forhold. Flere udvalg har gennem vinteren arbejdet på at lave en plan for hvordan vi indretter os, og får det bedste ud af de kvadratmeter, vi har til rådighed.

Derfor er der i år et ønske om, at alle stativer der er kan klappes sammen, bliver klappet sammen. Dette for at få stativerne til at fylde mindre på pladsen gennem sommeren. Ligeledes fjernes grillhuset; i første omgang vil der blive placeret nye gill og bord-bænkesæt, så det stadig er muligt at nyde en stille aften ved grillen, både for os selv og vores gæster. Til næste år er det planen at opstille et nyt grill hus et andet sted på havnen, der naturligvis både vil give mulighed for læ, sol og udsigt.

Vi håber at alle vil bakke op om disse nye tiltag, og påskønne den indsats der ydes, for at få vores havn til at fungere endnu bedre.

På bestyrelsens vegne,
Lars Jørgen