HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Cruisingsejlads temaaften

indsendt 13. jan. 2014 14.09 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 22. jan. 2014 15.41 ]
Hvilke fælles aktiviteter ønsker sejlerne egentlig i klub- og kredsregi?

Sammen kom vi  forhåbentlig lidt nærmere svaret, ved temaaften om cruisingsejlads med tursejlerkonsulent Carsten Breuning fra Dansk Sejlunion, torsdag 16. januar 2014 kl 18:30, hvor knap 40 engagerere sejlere deltog.

Potentialet i cruisingklassen er meget stort, og cruisingsejlere inviteres til konkurrencesejlads ved nogle af stævnerne i Isefjordkredsen, og arrangørerne vil meget gerne have flere med. Der findes mange andre former for fællesture - natsejlads, flotillesejlads, frokostsejlads, navigationssejlads, og så videre, og så videre...

Et spørgeskema blev i november 2013 udarbejdet i samarbejde med Isefjordkredsen, som optakt til denne temaaften om cruisingsejlads. Forhåbentlig vil resultaterne fra undersøgelsen kunne benyttes til inspiration til nye tiltag og tilbud rundt omkring i sejlklubberne.

Se PDF-fil med 119 besvarelser samt et resumé fra en spændende aften.

Tak til alle, der har bidraget med deres input !