HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Vintergrill 16/11-13

indsendt 31. okt. 2013 01.04 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 31. okt. 2013 01.15 ]
Efter den sidste bådoptagning 16. november holdes vintergrill i sejlklubben klokken 14:00.
VintergrillerStore og små HSS'ere inviteres til en hyggelig eftermiddag. Medbring godt humør, lidt til grillen, og lidt tilbehør til buffeten. Der serveres gratis postevand - hvis du vil nyde noget andet, må du også tage det med.

Grillen tændes allerede om formiddagen, så langtidsstegning er også mulig.

Tag gerne et spil, et fotoalbum, et søkort, en guitar eller andet med, så vi kan tæske hinanden i Ludo, Uno, Jatzy eller andet, samt nyde hinandens gode selskab, gode løgnehistorier og skipperskrøner fra sæsonen 2013.

Forhåbentlig kan vi i vinterens løb mødes ved flere af denne slags uforpligtende hyggestunder.

Læs om det seneste åbne arrangement i sejlklubben - Bent's foderbræt, fredag 25. oktober, der blev en stor succes.