HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Første HSS-websejlads

indsendt 23. okt. 2013 22.18 af Juniorafdeling Hss   [ opdateret 22. nov. 2013 02.49 ]
Temaet for den første HSS-websejlads, tirsdag den 22. oktober var "Vind og bølger".

De første sejladser er vel overstået, hvor fire af klubbens juniorer dystede mod to af klubbens øvrige medlemmer. Der blev i alt afviklet 5 sejladser, hvor både vind og bølger blev justeret undervejs.
Herligt, at man selv kan være med til at bestemme vejrudsigten, når man sejler på en computer-bane. I første sejlads, var vinden en smule kraftig for flere af sejlerne, og der blev flittigt brugt tastekombinationen ”Shift+R” (som bruges til at rejse en væltet jolle).

De efterfølgende sejladser var i mere moderate vindforhold, og efterhånden som de forskellige trim-muligheder blev udforsket på de enkelte joller, kom der også mere samling på feltet! Resultaterne fra aftenens sejlads findes nederst.

Vi kan sagtens være rigtig mange flere på banen, så hvis du ikke allerede har meldt dig til, så gør det nu. Det er gratis, og er helt uforpligtende.

Vi sejler igen, tirsdag den 3. december, kl. 20:00.

Multiplayer-banen hedder: HSS-Online / Password: torsdagskage

Venlig hilsen, Thomas Kvist