HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Sejlerweekend i Lynæs

indsendt 30. aug. 2013 23.34 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 30. aug. 2013 23.47 ]
Hvad skal du lave i weekenden 21-22. september?

Hvis det ikke er svigermors runde fødselsdag eller tilsvarende, skal du naturligvis være med i arrangementet, Isefjordkredsen og Sejlklubben Lynæs søsætter, når der inviteres til Sejlerweekend og Superfinale og Sejlerfest i Lynæs.

Har du ikke målebrev, kan du deltage som flagsejler, med hækflag, og sejle efter de almindelige søvejsregler. Begge dage på en distancebane på Isefjorden.

For kapsejlere er det den altafgørende og festlige afslutning på Isefjordkredsens mesterskab for kølbåde. Der er dobbelt point! Lørdag op og ned baner, søndag en distance bane.
Uanset, hvordan vi sejler, skal alle være med til lørdag aftens scoop af en fest!

Programmet ser sådan ud:
Fredag 20/9Aften – baren er åben for ankommende sejlere
Lørdag 21/909:30 Bureauet åbner, deltagere registres.
-12:55 Klarsignal for kapsejlere. Der forsøges startet 3-4 sejladser.
-13:05 Klarsignal for flagsejlere. Ca. 15 sm bane mellem faste mærker på nordlig del af Isefjorden.
-18:30 Gratis Moleøl ved klubhuset.
-19:30 Festmiddag. MENU: lækker forret, Pattegris, med div. tilbehør samt hjemmebag til kaffen. Pris pr. kuvert kun kr.150,-. PRÆMIE for bedste Vikinge indslag i løbet af dagen/aftenen.
Søndag 22/9 kl. 07:00-9:00 Morgenmad. Inklusive smørselv madpakke. Pris kr. 49,-.
-09:55 Klarsignal for kapsejlere. Ca. 10-15 sømils bane mellem faste mærker på nordlig del af Isefjorden.
-10:05 Klarsignal for flagsejlere. Ca. 10 sømils bane mellem faste mærker på nordlig del af Isefjorden.
-14:30 Gratis Moleøl og præmie overrækkelse.
Weekenden arrangeres i et samarbejde mellem Isefjordkredsen og Sejlklubben Lynæs. For at gøre stævnet attraktivt for så mange som muligt, og for at lægge grunden til en årligt tilbagevendende begivenhed, er kredsen gået ind i den sociale del, så der ud over indskuddet på kr. 250 er gratis havneplads, gratis moleøl og en flot 2-retters middag + kaffe og kage for kun kr. 150.

Tilmelding og bestilling af middag og morgenmad sker på Sejlklubben Lynæs' hjemmeside senest den 13. september.

Vi glæder os til at se dig!