HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Havet under isen 20/3-13

indsendt 2. mar. 2013 05.59 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 2. mar. 2013 11.03 af S.R.P.I Inderfjord ]
Oplæg af Steffen M. Olsen, Sektion for Polar Oceanografi ved Danmarks Meterologiske Institut, onsdag den 20. marts klokken 19:30 i Herslev Strand Sejlklub.
Oplægget vil give en populær indføring i havstrømme og deres indvirkning på det arktiske klima.

Steffen tager udgangspunkt i hans deltagelse i arktiske forskningsekspeditioner og togter i ishavet som en del af arbejdet på DMI gennem de senere år.

Specielt fortælles om opgaver og oplevelser under de sidste års togter under det Danske Kontinentalsokkelprojekt med den svenske isbryder Oden, et togt som bragte ekspeditionen til Nordpolen i 2012.

Hyggeligt samvær og fællesspisning klokken 18:00.

Der er fællesspisning for dem, der har tid og lyst til lidt uformel hygge og fremmed mad.

Medbring en ret til et fælles tag-selv-bord. Vi skal nok sørge for drikkevarer til rimelige priser.

Alle er velkomne ved dette Blåt Flag arrangement!

Med venlig hilsen HSS Kapsejladsudvalg & Kulturudvalg
En ensom arbejdsplads på 4 km vand, 1000 km fra land