HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Guldkorn fra medlemmerne

indsendt 24. feb. 2013 23.25 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 25. feb. 2013 00.00 ]
Som det fremgår af referat fra seneste bestyrelsesmøde, er antallet af afleverede kompetenceskemaer ikke tilfredsstillende.
Det forventes at alle klubbens medlemmer udfylder skemaet, så vi for alvor kan få fordelt opgaverne på så mange skuldre som muligt.
Til inspiration og debat bringes her bemærkninger, med medlemmernes meget forskellige bud på, hvordan udfordringerne mødes og opgaverne kan løses.
Frivilligt arbejde giver sammenhold

Jeg synes vi får god forplejning og omtale på hjemmesiden, når en opgave er løst.

Fortæl om det på nettet. Bed om hjælpen i tide, så stiller jeg gerne op!

Giv besked på mail og SMS, og lav en god frokost

Hav ordentligt værktøj

Servér god mad og drikke

Frivilligt arbejde er en nødvendighed - og samtidig socialt samvær som er hyggeligt. Nye medlemmer får kontakt i klubben, hvis de deltager.
Kom med hurtige svar på konkrete henvendelser og arbejdstilbud. Preferencer og fordele til aktive deltagere.

Frivilligt arbejde bærer lønnen i sig selv. Der skal absolut appeleres til "de bløde værdier" - at glæde andre...  "kæppen" virker ikke.

Hjælp til! Eller betal! 2 dage om året eller 2 x 500,-
Årligt kontingent + 1.000,- og godtgørelse derefter!

Frivilligt arbejde er kun attraktivt, hvis det er begrænset, ellers skal det være profesionelt.

Klubben er nødt til at lave et system, hvor man hurtigt kan få fat i samtlige aktive medlemmer, når der er arbejde der skal laves. Hvis denne folder f.eks. kun giver 20% tilbagemelding, må de øvrige afkræves svar!
Gratis sommerfest for dem, der har hjulpet i det forgangne år.

Frivilligt arbejde er attraktivt ved at man bliver en del af et fællesskab.

Frivilligt arbejde er sjovt, når der er mange om arbejdet. Ikke sjovt som "lonely rider".

Guldkorn
 ...dine guldkorn er også velkomne!
Ċ
skema.pdf