HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Invitation til fritidssejlere

indsendt 26. jan. 2013 23.18 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 26. jan. 2013 23.59 ]
Vi har modtaget...

Som I måske har bemærket af en meddelelse der er lagt ud på hjemmesiderne for henholdsvis Dansk Sejlunion, Danske Tursejlere og Danmarks Fritidssejler Union i sidste uge, så har Geodatastyrelsen (tidligere Kort & Matrikelstyrelsen) besluttet at igangsætte et pilotprojekt i år målrettet fritidssejlerne.

Projektet har vi døbt: Sikker kurs

Til dette projekt søger vi ca. 200 frivillige test-sejlere, som har en fritidsbåd, ejer en iPad eller iPad Mini og som har bestået Duelighedsbevis (teoretisk og praktisk).

Som leder af projektet beder jeg om jeres hjælp til at viderebringe den vedhæftede invitation til jeres medlemmer, så de hver især kan blive opmærksom på projektet og overveje om de har lyst til at komme til ét af to informationsmøder Geodatastyrelsen vil afholde i februar måned.

På forhånd tak for jeres opbakning.

Stig Gelslev
Projektleder
Anvendelse – Ejendom og Hav
Dir tlf.: (+45) 72 54 52 23
Mobil: (+45) 21 65 07 12
smg@gst.dk

Invitation til danske fritidssejlere

Er du en ivrig fritidssejler?
Er du frisk på nye udfordringer?
Vil du være med til at udvikle fremtidens navigationssystem?

Så er det netop dig, vi får brug for, når Geodatastyrelsen i samarbejde med det svenske firma Seapilot AB og med støtte fra

Søsportens Sikkerhedsråd
Søfartstyrelsen
Danmarks Meteorologiske Institut
Sjöfartsverket i Sverige
Dansk Sejlunion
Danske Tursejlere
Danmarks Fritidssejler Union

sætter et pilotprojekt i søen i denne sommer.
Den svenske vestkyst