HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Aflysning og Plan B-spisning

indsendt 21. aug. 2012 23.59 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 22. aug. 2012 00.26 ]

Aflysning af den ORGANISEREDE fest i sejlklubben på lørdag.

Kapsejladser andre steder affolker vores klub så en del medlemmer ikke kan deltage i Sydfjordsstævnet og den efterfølgende sommerfest den 25. august.

Da der ved fristens udløb mandag kun var tilmeldt 20 personer til sommerfesten har Festudvalget taget beslutningen om at aflyse det organiserede arrangement.

De tilmeldte får direkte besked og får tilbagebetalt deres betaling for middagen, hvis det ønskes.

Der er altså lagt op til en mere improviseret – nærmest spontan fest.

Plan B

'PLAN B-spisning', blev tirsdag aften drøftet med enkelte deltagere fra HSS og 'udenbys' klubber. Som en deltager fra Orø udtrykte det: Vi deltager med tak i, hvad I måtte finde på at arrangere, og er med på idéen.

Der tages kontakt til de øvrige tilmeldte til festen, for at finde ud af, om deres holdning er tilsvarende positiv - og det skal den nok vise sig at være.

Kære HSS-medlemmer; hvis I har lyst til en tre-retters menu, og en uformel, improviseret lørdagsfest med ligesindede sejlerglade mennesker, så tilmeld jer lige på dette link senest torsdag aften, så vi kan købe ind på fredag.
Der vil også være musik og sanghæfter.

Vi sparer på duge, bordpynt og betalt musik, og håber det improviserede arrangement 'PLAN B-spisning' bliver billigere end de opkrævede kr. 200,- per hovede, så der kan tilbagebetales lidt i naturalier - med morgenmad søndag, eller lidt drikkelse til maden.