HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Danske Tursejlere

indsendt 4. mar. 2012 23.27 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 4. mar. 2012 23.43 ]
HSS er nu medlem af Danske Tursejlere (tidligere Danmarks Tursejlerforening), så sejlklubbens medlemmer kan opnå 50,- rabat på deres medlemskab.
For 315,- får man et flot sejlerblad fire gange årligt, med orientering om turmål, havnenyt, råd og vink, sidste nyt om sikkerhed og miljø, gode tilbud og meget mere.
Danske Tursejlere holder også en række kurser; f.eks. om søsikkerhed, kanalskipperbevis, VHF/DSC radiokommunikation, SRC certifikat og andre relevante emner.
Ansvarsforskring er inkluderet i det lave kontingent, og Danske Tursejlere tilbyder som agent for Søassurancen Danmark, også tegning af kaskoforsikring.
Foldere og et par blade fra Danske Tursejlere er lagt i klubhuset... så kan du jo se om det er noget for dig.