HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Engagerede medlemmer efterlyses

indsendt 16. dec. 2011 22.05 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 16. dec. 2011 22.39 ]
Referater fra bestyrelsesmøder og fra udvidet bestyrelsesmøde findes på hjemmesiden. Blandt andet med efterlysning af engagerede medlemmer med lyst til frivilligt arbejde; navnlig i Havne-, Hus-, Fest-, Svajer-, Sydfjord- og Tursejlerudvalgene. Desuden skal kandidater til to bestyrelsesposter findes i god tid inden generalforsamlingen, 25. februar.
Frivilligt arbejde er grundlaget for klubben, og der er rig lejlighed for at gøre en indsats, og sætte dit præg på vores allesammens sejlklub.
Kontakt bestyrelsen, hvis du har lyst til en tjans - eller kender et engageret medlem, der er tilbageholden med at 'række hånden i vejret'.