HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Ny havnefoged

indsendt 23. sep. 2011 12.01 af Jimmy Olsen   [ opdateret 24. sep. 2011 09.48 af Herslev Strand Sejlklub ]
Efter 17 år som havnefoged, har Mejnert valgt at trække sig tilbage – med effektuering fra april 2012. Derfor søger vi nu en afløser. Bestyrelsen er meget fleksibel mht. hvordan vi får dækket posten, og modtager meget gerne forslag til/og fra kandidater der kan dække hele havnefoged-funktionen, men vil i lige så høj grad også gerne opfordre til at man melder sig som kandidat til en del af posten. Om havnefoged funktionen fremover skal dækkes af 1, 2 eller flere personer er ikke væsentligt. Det er bare vigtigt at funktionerne er dækket. En (eller flere?) kommende havnefoged vil få meget stor opbakning fra bestyrelsen.

Mejnert har tilbudt at hjælpe en ny havnefoged i en indkøringsperiode, og man vil således ikke stå alene med en opgave, der som udgangspunkt kan forekomme som meget stor og uoverskuelig.

Har du lyst til at tage imod udfordringen, eller kender du én som kunne være en kandidat, så send en besked til formand Ole K. Hansen på (ok.hansen<>mail.dk) eller ring på telefon 46 49 68 28.

Herslev Strand Sejlklub

En lun morgen, Langfredag 2011