Indmeldelse i Herslev Strand Sejlklub

På denne side kan du ansøge om medlemsskab i Herslev Strand Sejlklub.

Efter din ansøgning, kontaktes du af sejlklubben, med bekræftelse af dit medlemsskab og opkrævning af dit kontingent. Når kontingentet er betalt, er du medlem af Herslev Strand Sejlklub (HSS), og klubbens kasserer fremsender dit medlemsnummer.

Da sejlklubben drives ved frivilligt arbejde, går der let en måned fra din ansøgning om medlemsskab, til du er medlem  - i perioder med ferie og sejlsportsarrangementer kan der gå endnu længere tid - forvent, at der går et par uger, inden du får svar på din ansøgning, til du hører fra os, og et par uger fra din indbetaling, til du får medlemsnummeret.

Vi vil samtidig opfordre til at du sætter dig ind i klubbens aktiviteter, regler, og klubkammeraternes forventning om din deltagelse i frivilligt arbejde efter bedste evne. På den måde er du sikker på at få det maksimale ud af dit medlemsskab.

Vi glæder os til at se dig på havnen.

Vi prøver at sende bekræftelse inden for en uges tid efter din ansøgning - vent gerne et par uger med at rykke for svar; navnlig i ferieperioder.

Det er et krav, at alle både på sejlklubbens område er ansvarsforsikrede. Når du er blevet medlem, er din båd også velkommen - men først når du har afleveret en kopi af bådens ansvarsforsikring til havnemyndigheden / havnefogeden.