Vilkår for lån af klubhuset med Danmarks smukkeste udsigt

Vær opmærksom på at kun klubbens medlemmer kan låne huset, og at anvendelsen er til medlemmets eller den nærmeste families arrangementer. Nærmeste familie er ægtefæller/samlever og børn.

Klubhuset kan lånes i perioden fra 1. oktober til 30. april. I perioden, hvor klubhuset kan lånes af medlemmerne, er huset reserveret til eventuelle klubarrangementer den sidste fredag i hver måned - klubarrangementer kan godt trække ud, så lånere må vente til efter midnat, med at overtage klubhuset.

Klubhuset
Sejlerfest ved Sydfjordsstævnet 2013
Sejlerfest ved Sydfjordsstævnet

Sommerlejr sammen med Furesøklubberne
Klubhuset er godt fyldt op til Titanic-koncerten
Koncert med et helt harmoniorkester

Her er der godt fyldt op i huset
Masser af aktivitet i køkkenet ved OK-NM 2013
Aktivitet i køkkenet ved NM for OK-joller

Låneperioden er 1½ døgn, fra kl. 21:00 på datoen før udlånet til kl 9:00 på datoen efter udlånet, dog skal der være uhindret adgang til klubhuset for klubbens medlemmer indtil kl. 14:00 på lørdage med fælles søsætninger og bådoptagninger.

Kr. 2.500,- indbetales på reg. 9304 konto 4587 218 866 ved accept af reservationen.

Ved deltagelse i den årlige forårsrengøring tilbagebetales kr. 1.000,- pr. medlem, som har lånt klubhuset i det forgangne år.

Ved annulering af et forudbetalt, aftalt lån, tilbagebetales kr. 1.500,-

Man skal orientere sig om husets BRANDREGLEMENT som står i en mappe til højre for indgangsdøren. Udfyld listen når du har orienteret dig.

Låneren har ansvaret for huset i den perioden det bruges, og er erstatningspligtig, hvis er sker skade på hus eller inventar. Huset er forsikret, bortset fra en glasforsikring.

Det er STRENGT FORBUDT at affyre raketter og lignende på havnens område.
Klubhuset skal rengøres efter brug. Borde og stole tørres af og der skal støvsuges. Borde, stole og lamper sættes på plads igen. Medbring selv viskestykker.

Under din anvendelse af klubhuset, skal klubbens medlemmer have adgang til og mulighed for at benytte kontor, toiletter, baderum, køkken og opbevaringsrum i miljøhuset.

Eventuelle mangler eller ønsker bedes meddelt husudvalget.

Varme i klubhuset
Varmepumperne er indstillet til at opretholde 14 grader, og der må ikke justeres på dem.
Når huset skal anvendes, skal man trykke på afbryderen over termostaten ved døren ud til køkkenet; herefter hæves temperaturen til 21 grader i de næste 6 timer.
Hvis der kræves opvarmning udover de 6 timer skal der trykkes igen, hvorefter der igen køres 6 timer med 21 grader, hvorefter der automatisk slukkes ned, og varmepumperne igen overtager opvarmningen til 14 grader.
For at hele huset ikke nødvendigvis varmes op ved havnevagter og mindre møder, skrues der ikke automatisk op for varmen i vagtlokalet / kontoret. Her tændes for varmen som hidtil.

Der skal kun tændes på kontakten. Hverken termostaten eller indblæsningsvinklen må justeres!

Aktiviteter i sejlklubben og klubhus

HSS kalender