Shelterplads og primitiv camping ved Herslev Strand

Shelterpladsen ligger tæt på strand og sejlklub, og kan benyttes af vandrere, cyklister, kano-, kajak- og jollesejlere. Du kan også slå teltet op, hvis børnene synes det er sjovt at bo for sig selv en nat eller to.

Lejre Kommune er pladsholder for shelterpladsen, der er placeret på en græsplæne og omgivet af buske og træer. Stranden, der ligger 120 m fra pladsen, er en Blå Flag strand, som har redningsudstyr, perfekt badevandskvalitet, højt informationsniveau, affaldsfaciliter etc.

Sejlklubbens toilet- og badfaciliteter er forbeholdt medlemmer af HSS, samt sejlklubbens sejlende gæster. Øvrige gæster henvises til de offentlige toiletter, der findes under klubhuset, ud mod stranden.

Regler iht. Overnatning i det fri:

Teltpladserne kan benyttes af vandrere, cyklister, ridende, kano- , kajak- og jollesejlere, roere m.v. - altså ikke-motoriserede campister. Pladserne er ikke beregnede til grupper.

Der er ikke adgang for gæster med biler, motorcykler, campingbusser, campingvogne, scootere og knallerter, og man kan maksimalt blive på samme plads i 2 nætter, med mindre andet aftales med pladsholderen.