Herslev Bryghus & Gårdbutik

Det lokale bryg laves efter mottoet, "Godt øl kræver god tid når det brygges - og når det nydes". Derfor er øl fra Herslev Bryghus helt uundværligt ved HSS' fester.

Havnens gæster er velkomne i bryghusets gårdbutik, der er åben fredag og lørdag. På disse dage kan du købe bryghusets produkter og få malet korn til fuldkornsmel på stenkværnen. Du kan også nyde en øl eller en is indendørs i den hyggelige gamle staldbygning eller på bryghusets terrasse.

Herslev Bryghus ligger kun 10-15 minutters gang fra sejlklubben - gå op til Kattingevej i landsbyen, og gå 50 meter til venstre, så er du ved indkørslen.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i kontorets åbningstid, eller efter aftale, og købe øl til at tage med hjem. Ved større arrangementer, såsom klubture til Herslev Havn, er I også velkomne. Kontakt venligst bryghuset via linket eller telefonnummeret øverst til højre, og aftal nærmere.

To vindere er fundet  [22. maj 2013]
Johnny Hansen DEN 1342 og Lasse Hansson SWE 22 har vundet lodtrækningen mellem 60 tidligt tilmeldte OK-sejlere. Præmierne er assorterede produkter fra Herslev Bryghus, der også støtter de Nordiske Mesterskaber for OK-joller med betydelige mængder øl og en rundvisning for deltagerne, fredag 31. maj.

Herslev Sejler Sæbe - kend den på skummet  [5. maj 2013]
Sæbeværkstedet i Køge sponsorerer de Nordiske Mesterskaber for OK-joller med en specialfremstillet sæbe, som uddeles ved præmieoverrækkelsen, søndag 2. juni. Sæben indeholder bryghusets Herslev Økologisk Porter og andre fine råvarer, og håndlaves i den hyggelige butik i Oluf Jensens Gård, søndag den 5. maj, fra kl. 11:00 til 15:00.

Pipeline til sejlklubben indvies 2. påskedag  [1. april 2013]
To måneder inden de Nordiske Mesterskaber for OK-joller 1. juni, indvier HSS en direkte pipeline fra Herslev Bryghus ved en reception kl. 14:00. Øllet er helt perfekt, da det føres i en dybde, der året rundt sikrer en fremløbstemperatur på præcis 8 grader.

Jul på Herslev Bryghus   [5. december 2012]
Hver fredag-lørdag i december har Herslev Bryghus Gårdbutik åbent, og i julemåneden fås bryghusets to Limited Edition øl frisk fra fad. Udover gaveæsker med øl tilbyder bryghuset julegaver med f.eks. Stjernebryg, fadlagret brændevin, øleddike og friskmalet mel af korn fra egne marker.

Ny årstidsøl - Oktober Bock  [4. oktober 2012]
Herslev Bryghus har lavet en ny årstidsøl, med rødder i Tyskland. Oktober Bock er den stærkeste af bryghusets to bock-typer, og egner sig godt til efterårets kraftige madretter med vildt som rådyr, fasaner og and med rodfrugter. Perfekt til middagen efter årets sidste sejlads.

Hjemme hos 13-årige Sven holder 15.000 bier til i bigården i familien Finderups have, når de ikke sværmer rundt i lokalområdet og indsamler pollen og nektar i Herslevs blomsterrige haver, og på markerne omkring landsbyen. Honningen fra Sven og hans bier fås nu i Herslev Bryghus Gårdbutik.

Kattingevej 16
Herslev, 4000 Roskilde

Gårdbutikkens åbningstider:
   Fredag 13-18
   Lørdag 10-15
Sommerferielukket uge 28-29.
Lukket mellem jul og nytår