Sydfjordstævne for kølbåde lørdag 26. august 2017:

Sejlere fra nær og fjern mødes til Sydfjordstævne i Herslev Strand Sejlklub.
Hvis vind og vejr tillader det, sejles to eller tre sejladser på Yderbredningen, og en kort distancesejlads tilbage til Herslev Havn.

Søsætning og optagning af kølbåde op til 2.000 kg. er muligt ved hjælp af sejlklubbens kran.

Vi mødes på kryds og tværs af bådtyper og generationer til en stor sejlerfest lørdag aften (tilmelding til festen er nødvendig, senest søndag inden stævnet)

Overnatning i egen båd, i telt eller campingvogn er ganske gratis under stævnet.

Om søndagen er der præmieuddeling vedr. SRPI.

Crusingregatta (Sejl ræs for sjov) er et tilbud for sejlere, der ikke orker at sætte sig ind i de mange paragraffer i kapsejladsreglerne - ikke har fået båden målt ind til en DS kapsejlads licens - eller bare ønsker at snuse lidt til stemningen ved et kapsejladsstævne.
Cruisingklassen sejler to overkommelige distancesejladser efter TurLys og enkle regler: Én sejlads fra Herslev til Yderbredningen, og én sejlads tilbage fra Yderbredningen til Herslev.
Sejl med eller uden spiler, eller gaster: I forbindelse med skippermødet oplyser deltagerne om de sejler med eller uden spiler/genakker, samt om de sejler single-hand.

Sejladsbestemmelser kan hentes nederst på siden.

Vejlende tidsplan (cirka tider):

7:45 Bureauet åbner
8:30  Skippermøde for Kapsejlere
9:00 Skippermøde for Cruisingklassen
10:30-11:00 Cruisingklassen starter tæt på Herslev havn
11:00 Kapsejlernes første start på Yderbredningen
--:--  Præmieoverrækkelse umiddelbart efter protesttids udløb
18:30  Sejlerfest på tværs af bådtyper og generationer i klubhuset
  Stævneleder: