Single-hand klubmesterskab søndag d. 1. oktober 2017

Alle kølbåde kan deltage i single-hand klubmesterskabet, Deltagerne skal selv hente sejladsbestemmelser med respittider (PDF).
Hvis Gunnar Thyrsted (gut<>city.dk) modtager tilmeldinger fra både, der ikke findes på listen vil disse blive tilføjet - respittider er derfor med forbehold for tilmelding af både med højere GPH end Nordisk Folkebåd.

Dommer:
Henry

Bureau:
Bureau og opvarmning (morgenkaffe) i klubhuset fra kl 8:30.

Start:
1. båds start er planlagt kl.10:00. Der sejles efter omvendt handicap, således at båd med højeste GPH uden spiler starter først. Varselssignal: Rødt eller grønt flag samt talstander 1, 2, 3 eller 4.
Starten: 5 min. skud – 4 min. skud – 1 min. horn – 0 startskud

Bane:
Startlinien og mållinien ligger i området omkring, den røde lystønde som vist på kortet. Afmærkninger der danner knæk på banen skal rundes som vist på kortet. Farvandsafmærkningen skal respekteres.

Bane 1
Grønt flag: Start – 1 gul SB – 2 gul SB – 4 rød SB – 5 gul SB – 4 rød BB – Mål
Rødt flag: Start – 4 rød SB – 5 gul BB – 4 rød BB – 2 gul BB – 1 gul BB – Mål

Bane 2
Grønt flag: Start – 1 gul SB – 2 gul SB – 3 gul SB – Mål
Rødt flag: Start – 3 gul BB – 2 gul BB – 1 gul BB - Mål

Bane 3
Grønt flag: Start – 1 gul SB – 2 gul SB – 3 gul SB – 4 grøn BB – 5 gul SB – 4 rød BB – Mål
Rødt flag: Start – 4 rød SB – 5 gul BB – 4 grøn SB – 3 gul BB – 2 gul BB – 1 gul BB – Mål

Bane 4
Start – 1 gul SB – 2 gul SB – 4 rød SB – 5 gul SB – 6 grøn BB – 5 gul BB – 4 rød BB – 2 gul BB – Mål

Sejladsbestemmelser:
Spiler er ikke tilladt, lufning er tilladt, men den luffede båd skal adviseres og manøvren foretages langsomt. Det er tilladt at medbringe én hjælpegast; denne skal opholde sig under dæk fra 5 min. før start til mållinien er passeret.

Indskud:
Både der ikke har deltaget i sæsonens single-hand sejladser, kr. 50,-. Resten får en gratis dag på fjorden.

Præmier:
Præmie for hver 3. startende båd. Uddeles i klubhuset efter sejladsen, mens medbragte madpakker nydes.

Tidsbegrænsning:
Sejladsen skydes af, 4 timer efter sidste båds start.

NB! Ovennævnte oplysninger er vejledende - hent sejladsbestemmelser med respittider her i PDF-format.