Kapsejladsaktiviteter i Herslev Strand Sejlklub

Kapsejlads er en væsentlig del af klublivet, og er en glimrende måde at lære sit skiv at kende på; ved stævner i andre klubber, eller ved klubbens interne sejladser. Læs om klubbens kapsejladser ved at vælge fra menuen til venstre. Seneste nyt om kapsejlads ses til højre. 
 
Herslev Strand Sejlklub har en særdeles aktiv kapsejlende gruppe. Nogen tager til stævner i andre klubber og kredse, mens andre nøjes med at deltage i klubbens interne sejladser. Sejladser og stævner rundt omkring i Isefjordkredsen er beskrevet på kredsens hjemmeside.
 
Kapsejladsudvalget består af Lars Augustesen (formand), Henrik Thomasen og Rasmus Rosenkvist.
     
Sydfjordsstævne 2013 Jubel efter perfekt start 10:00
Aftenkap i OK-jolle Sydfjordsstævne 2013 
 
 
 

Lidt fotos fra sæson 2015

Seneste nyt om kapsejlads

  • Sydfjordsstævne kølbåde 26. august  Herslev Strand Sejlklub inviterer til det traditionsrige sydfjordsstævne lørdag den 26. august. Sommerfest om aftenen og SRPI præmieoverrækkelse om søndagen.Invitation og tilmelding kommer snarest.
    Sendt 22. jun. 2017 06.04 af Herslev Strand Sejlklub
  • Så starter vi kapsejladssæsonen! Så er det i den kommende uge, at vi starter hhv. singlehand om mandagen og onsdagskapsejlads. Om onsdagen er der ud over kapsejlads for både med målerbrev (har I fået ...
    Sendt 30. apr. 2017 13.25 af Kapsejladsudvalg Hss
  • NM for H-både 9-11. juni Fredag d. 9/6 til søndag d. 11/6 afholdes nordiske mesterskab for H-både i Herslev Strand Sejlklub. Tilmeldingen til stævnet foregår på dette link, hvor det også er ...
    Sendt 19. maj 2017 21.11 af S.R.P.I Inderfjord
Viser post 1 - 3 af 151. Vis flere »