Aktiviteter‎ > ‎De glade 60'ere‎ > ‎

Jul og oplevelser - herligt

indsendt 2. nov. 2017 02.19 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 2. nov. 2017 02.22 ]
  Herslev Strand Sejlklub

Heldigvis har vi snart jul igen, hvor vi forhåbentlig alle har noget at glæde os til  - en god gave, et par uldne sokker måske :-) og samvær med familie og venner. I vores alder er samværet noget vi glæder os meget over.

Den 13. december kl 12.00 holder vi julefrokost. Hver især medbringer fast føde i passende mængder - plejer at blive ganske overdådig. Kaffekassen finansierer og leverer brød, smør, fedt og snaps.

I januar - arrangeres besøg på Tøjhusmuseete, som har en maritim afdeling og særudstilling om Afganistan. Det forlyder, at særudstillingen er faretruende autentisk. Når en dato er aftalt, kommer yderligere info her. Tovholdere Leif og Henry.

I marts -  besøg på flådestationen i Korsør. Når en dato er aftalt, kommer yderligere info her. Tovholder Dorte.

Vi ses