Aktiviteter‎ > ‎De glade 60'ere‎ > ‎

Den 27. april og 2. maj skal vi opleve

indsendt 3. apr. 2017 11.06 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 12. apr. 2017 08.08 ]

Den 27.april - besøg hos Holbæk Træskibslaug.

Steffen Jørgensen viser rundt og fortæller i godt et par timer. Kaffekassen finansierer besøget hos træskibslauget.

Vi møder op på midtermolen ved træskibslaugets klubhus den 27 april kl. 10.00.

I forbindelse med besøget, vil det være hyggeligt, at slutte med frokost på Cafe Svanen, som ligger tæt på havnen. Her er der godt smørrebrød med et tilbud:
3 stk. Smørrebrød inkl. 2 genstande kr. 105,- ( altid et stykke med lunt )
De 2 genstande kan også erstattes af et stort glas fadøl. Frokost for egen regning.

Tilmelding til Henry senest, 24. april, herunder om du deltager i frokosten. Mail  jhp@jettehenry.dk

Den 2 maj - besøg på Rosenborg slot.

Foråret er kommet til Rosenborg, Chr. d.4. slot, som han dengang byggede uden for hovedstadens volde for at slippe for byens larm og lugt.

Her er hverken indlagt centralvarme eller elektrisk lys, så derfor skal slottet ses i den lyse tid. Et af sejlklubbens medlemmer, Henrik Hestbæk, har tilbudt os en guidet tur rundt på slottet tirsdag d. 2/5.

Vi mødes foran cafeen ved porten kl.11:00. Det letteste er at tage toget til Nørreport Station. Rosenborg ligger lige i nærheden.

Efter at tasker m.v. er lagt i bagagebokse, får vi en kort introduktion. Derpå går vi til stueetagen og ser Chr. d. 4.s vinterstue. Bagefter skal vi se riddersalen og de øvrige rum. Vi har mulighed for selv at se 1.sal, men her er så dårlig plads, at der ikke kan guides. Men det kan der, når vi skal se flere skatkamre og skatkælderen.
Omvisningen tager som regel 60-70 minutter og er ikke egnet for gangbesværede, da der er mange trapper.

For de, der har lyst, finder vi bagefter et hyggeligt sted, hvor vi kan få frokost.

Hvis vi er en gruppe på over 12 personer eller derover er entréen til Rosenborg 80 kr. (Normalprisen er 110kr)

Vi håber, rigtig mange medlemmer af HSS - ikke kun "de glade 60-ere" - har lyst til at deltage på denne tur.

Tilmelding senest d.12/4 til Dorte.  Mail  dortethygesen@stofanet.dk.

Nordisk Visekoncert kl. 19.30. Samme dag som vores tur til Holbæk
Arrangør: Gevninge Bylaug
Beboerhuset, Gevninge Bygade 17
Entre: 50,00 kr. ved indgangen. Jess med flere synger og spiller.