Aktiviteter‎ > ‎De glade 60'ere‎ > ‎

De glade 60ere vil opleve

indsendt 30. sep. 2016 05.39 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 30. sep. 2016 05.52 ]
Danmarks Museum for lystsejlads, er vores næste mål
  Herslev Strand Sejlklub

Et dejligt gensyn, i dag den sidste hverdag i september - en ny sæson "de glade 60ere" er begyndt. 15 deltagere nød blødt brød og kaffe, samtidig hørte vi om forskellige oplevelser - en optaget, men ikke rigtig optaget, havneplads i Langøre - en varm velkomst i Odense havn, med tilbud om at besøge det nærliggende krisecenter - køb af sejlbåd i England til en mere end god pris, og en spændende sejlads syd om England, over kanalen og anløbe Calais uden strøm og motorkraft i kraftig tværgående strøm, hjem gennem Kilerkanalen til Isefjorden og Dragerup havn.

Vi vil opleve - tirsdag den 1. november har vi aftalt at besøge Danmarks Museum for lystsejlads i Svendborg, www.lystsejlads.dk.
Vi fylder bilerne op i Herslev havn klokke 8.30. Nogen har aftalt at samle andre op på vejen, efter individuelle aftaler. Vi mødes ved museet kl. 10.00. Vi forventer at blive en gruppe på mere en 10, så koster indgangen en halvtredser.

Til foråret står et besøg på Rosenborg slot på programmet, mere om det senere, og måske en længere tur til Marinemuseet i Karskrona efter sommerferien.